Starters
-
Broodplankje 'Bardes'
bruin | peperoni breekbrood | dips
7.00 -
Sonoy's gemarineerde olijven
toast | tomatentapenade
5.00 -
Oesters (3 stuks)
frambozenazijn| ui | citroen
9.00
Voorgerechten
-
Gerookte tonijn
sesamzaad | wakame | srirachamayonaise
13.00 -
Rundercarpaccio
truffelmayonaise | pijnboompitten | Parmezaan
13.00 -
Steaktartaar
sjalotjes | truffelmayonaise | brioche
14.00 -
Terrine van paling
katenspek | Opperdoezer | truffelmayonaise
14.00 -
Avocado
Artisjokcrème | sud'Nsol | croutons | Tex-Mex
12.00 -
Burrata
tomaat | vijg | balsamico | brioche | Parmaham +2.5
13.00 -
Diederiks "Proefpourri"
combinatie van voorgerechten | soepje naar keuze
18.00
Soepen
-
Pomodorisoep
kruidencrème | bosui | pancetta +1
6.00 -
Alkmaarse kaassoep
croutons | peterselie- olie
8.00 -
Bisque de crevettes
room | tuinkers
10.00
Hoofdgerechten vlees
-
Chateaubriand (500 gram)
"Double Dutch" koe | seizoengroenten | peperroomsaus
67.00 -
Ossenhaas 150 gram /200 gram
"Double Dutch" koe | seizoengroenten | peperroomsaus
29.00/32.00 -
Runder Ribeye 200 gram / 300 gram
seizoengroenten | honing tijmjus
28.00/32.00 -
Kalfswang
7 uur gesmoord | seizoengroenten | Pedro Ximénezsaus
27.00 -
Kai-Pad-Med
wokgroenten | hoisin | cashewnoten | kip
24.00 -
Sonoy's samen uit "Chef's special"
combinatie 4 hoofdgerechten
36.00
Hoofdgerechten vis
-
Gegrilde tonijnsteak
noedels | seizoengroenten | hoisinsaus | rabarber
27.00 -
Vis van de dag
Dagelijks wisselend
dagprijs
Hoofdgerechten vegetarisch
-
Tartaleta
prei | liaison | fetakaas
24.00 -
Kai-Pad-Med
wokgroenten | hoisin | cashewnoten
21.00
Bijgerechten
-
Steakhouse friet
huisgemaakte mayonaise
4.50 -
Zoete aardappelfriet
huisgemaakte aioli
6.00 -
Gemengde salade
ei | uitgebakken spek | croutons
6.00
Maaltijdsalades
Geserveerd met brood en kruidenboter
-
Zee-salade
gegrilde tonijn | gamba's | gerookte zalm | cogolles
21.00
Plates
Geserveerd met sla, friet en mayonaise
-
Sonoy's burger
English style | spiegelei | cheddar | bacon
17.00 -
Saté van kippendijen
Thaise pindasaus | kroepoek | gebakken uitjes | atjar
18.00 -
Spareribs
aioli | BBQ-saus
22.00 -
Spare/kip
halve portie spareribs | halve portie kipsaté | BBQ saus | aioli | Thaise pindasaus
19.00