Starters
-
Broodplankje 'Bardes'
bruin | peperoni breekbrood | dips
8.00 -
Sonoy's gemarineerde olijven
toast | tomatentapenade
5.00 -
Oesters (6 stuks)
frambozenazijn| ui | citroen
16.00
Voorgerechten
-
Vitello
Parmezaan | pijnboompitten | jalapeñocrème | rucola | pata negra +3.5
16.00 -
Rundercarpaccio
Truffelmayonaise | pijnboompitten | Parmezaan
12.00 -
Tonijn tartaar
Limoenmayonaise | zeste van sinaasappel | wakame | nori
16.00 -
Gerookte paling
Pompoen | frambozencoulis
14.00 -
Duxelles van champignons
Olijven | geitenkaas | olijfolie | toast
14.00 -
Diederiks "Proefpourri"
combinatie van voorgerechten | soepje naar keuze
18.00
Soepen
-
Pomodorisoep
kruidencrème | bosui | pancetta +1
7.00 -
Alkmaarse kaassoep
croutons | peterselie- olie
9.00
Hoofdgerechten vlees
-
Chateaubriand (600 gram)
"Double Dutch" koe | seizoengroenten | peperroomsaus | 6 stuks gamba's +12.5
76.00 -
Ossenhaas 200 gram
"Double Dutch" koe | seizoengroenten | peperroomsaus
28.00 -
Runder Ribeye 300 gram
seizoengroenten | honing tijmjus
28.00 -
Kalfswang
7 uur gesmoord | seizoengroenten | Pedro Ximénezsaus
32.00 -
Sonoy's samen uit "Chef's special"
combinatie 5 hoofdgerechten
36.00
Hoofdgerechten vis
-
Doradefilet
seizoengroenten | risotto | beurre blanc
28.00 -
Vis van de dag
Dagelijks wisselend
dagprijs
Hoofdgerechten vegetarisch
-
Tartaleta
prei | liaison | fetakaas
24.00 -
Ravioli
truffel | bospaddenstoelen | roomsaus | tomaat
24.00
Bijgerechten
-
Steakhouse friet
huisgemaakte mayonaise
5.00 -
Zoete aardappelfriet
huisgemaakte mayonaise
7.00 -
Gemengde salade
ei | uitgebakken spek | croutons
6.00
Maaltijdsalades
Geserveerd met brood en kruidenboter
-
Carpaccio salade
Truffelmayonaise | pijnboompitten | Parmezaan
21.00 -
Caesar salade
warme kip | olijven | Parmezaan | croutons | spek
21.00 -
Geitenkaas salade
honing | appel | vijgen | walnoten
22.00
Plates
Geserveerd met sla, friet en mayonaise
-
Saté van kippendijen
Thaise pindasaus | kroepoek | gebakken uitjes | atjar
19.00 -
Spareribs
Aioli | BBQ saus
24.00