Bedrijfsfeest

Bedrijfsfeest

Vier uw bedrijfsfeest bij de Heeren van Sonoy

Bedrijfsfeest of zakelijke bijeenkomst in Alkmaar? De Heeren van Sonoy is graag uw gastheer tijdens uw bedrijfsfeest in Alkmaar, relatiedag of anders in te vullen zakelijke bijeenkomst. Door het grote aantal zalen en daardoor de flexibele capaciteitsmogelijkheden, is de Heeren van Sonoy voor uw bedrijfsfeest een werkelijk perfecte keuze. Wilt u een volledig verzorgde feestavond met entertainment, aankleding, of acteurs? Uw bedrijfsfeest organiseert u in de Heeren van Sonoy altijd op een professionele en prettige wijze.

Informeert u bij de Heeren van Sonoy naar de uitgebreide verrassende en inspirerende mogelijkheden om glans te geven aan uw speciale zakelijke bijeenkomst of bedrijfsfeest in Alkmaar. Tijdens uw bedrijfsfeest, receptie of zakelijke bijeenkomst in restaurant de Heeren van Sonoy heeft u de keuze uit diverse hapjes, buffetten en menu’s die we graag in overleg met u afstemmen. Graag verzorgen wij een gepast voorstel voor u, waarin al uw wensen in overleg worden ingepast.

Indien u geïnteresseerd bent in een voorstel dat volledig is afgestemd op uw wensen, neemt u dan contact met ons op voor meer informatie.

Bij de Heeren van Sonoy heeft u als gast de beschikking over 5 verschillende zalen en “reserveringscafé” Heeren van Sonoy. Deze zalen, allen verschillend in stijl en afmetingen, zijn beschikbaar voor lunch en diner, feesten en partijen, recepties en vergaderingen.