Would you like to view the English menu? Click HERE
Starters
-
Broodplankje 'Bardes' V
bruin | aioli | tomatentapenade | kruidenboter
8.50
Voorgerechten
-
Ceviche van kabeljauw
passievrucht | mango- chutney | limoen | cassave chips
14.00 -
Vitello tonnato
kalfsmuis | tonijn | limoenmayonaise | nori | zeebanaantjes
16.00 -
Rundercarpaccio
truffelmayonaise | pijnboompitten | Parmezaanse kaas | rucola
15.00 -
Terrine van paling
paling | Opperdoezer | rode kool | bietengel
17.00 -
Bietentartaar V
rode biet | zoetzuur van gele biet | quinoa | geitenkaas
13.00 -
Pompoen crème brûlée V
crème fraîche | Parmezaanse kaas | rucola | pijnboompitten
13.00 -
Diederiks "Proefpourri"
combinatie van voorgerechten | soepje naar keuze
18.00 p.p. (vanaf 2 personen)
Soepen
-
Pomodorisoep V
kaasstengel | bosui
8.00 -
Alkmaarse kaassoep V
kaasstengel | peterselie- olie
9.00
Hoofdgerechten vlees
-
Porterhouse steak (800 gram)
pommes duchesse | groenten | supplement 4 gamba's +13.00 | saus naar keuze: champignon- roomsaus /peper- roomsaus/rode- wijnsaus
79.00 -
Flank steak
aardappelmousseline | groenten | saus naar keuze: champignon- roomsaus /peper- roomsaus/rode- wijnsaus
35.00 -
Kalfsentrecote
pommes noisettes | groenten | saus naar keuze: champignon- roomsaus /peper- roomsaus/rode- wijnsaus
35.00 -
Kalfswang
7 uur gesmoord | seizoengroenten | Pedro Ximénezsaus
33.00 -
"Meatstreet"
flank steak | kalfsentrecote | kalfswang
39.00 p.p. (vanaf 2 personen)
Hoofdgerechten vis
-
Zalm en papillotte
venkel | citroen | dille | witte wijn
27.00 -
Zeeduivelfillet
Kruidenkorst | parelcouscous | antiboise
25.00 -
Vis van de dag
Dagelijks wisselend
dagprijs
Hoofdgerechten vegetarisch
-
Tartaleta V
prei | liaison | fetakaas
24.00 -
Gekonfijte portobello
truffel | walnoot | Old Alkmaar | wokgroenten
29.00
Bijgerechten
-
Friet V
huisgemaakte mayonaise
5.00 -
Krieltjes V
Italiaanse kruiden | aioli
7.00 -
Kleine caesarsalade V
little gem | ei | uitgebakken spek | croutons | olijven | Parmezaanse kaas
11.00
Maaltijdsalades
Geserveerd met brood en kruidenboter
-
Geitenkaas salade V
honing | appel | abrikoos | walnoot
22.00 -
Caesar salade
warme kip | olijven | Parmezaan | croutons | spek
21.00 -
Vitello tonnato salade
kalfsmuis | tonijn | gefrituurde kappertjes | limoenmayonaise
24.00
Plates
Geserveerd met friet en mayonaise
-
Saté van kippendijen
Thaise pindasaus | kroepoek | gebakken uitjes | friet
22.00 -
Sonoy's runderburger
Brioche | spiegelei | cheddar | bacon | friet
20.00