ONTZET presents Frenky Frizzante & DJ DNS


ONTZET

Heeren van Sonoy presents:

*ONTZET*

DJ’s: Frenky Frizzante & DJ DNS

Hiphop, R&B, Soul, Pop, Dance, Classics en alles wat er tusen zit.

Frenky Frizzante en Dj DNS hebben hun muzikale krachten gebundeld en zijn de drijvende krachten achter ONTZET, een concept waarbij dans muziek uit de meest uiteenlopende genres voorbij komt..

Wat deze DJ’s uniek maakt is dat zij door hun verschillende muzikale achtergronden inspiratie putten uit Hiphop, R&B, Moombahton, Dance, en Classics, maar je zou ook zomaar Soul, Funk, Rock of Reggae voorbij horen komen.
Dit alles wordt in een allround creatieve mix gegooid wat aanvoelt als een achtbaan rit die geen dansvloer onbevolkt laat. Dit alles geserveerd op 2 dj sets, in een back 2 back mix tussen deze dj’s. Kortom een verassing voor elke bezoeker.

Frenky Frizzante is al enige jaren een graag geziene dj en organisator die bijna op elk feestje in Noord Holland wel heeft gedraaid. Daarnaast is hij ook een van de krachten achter Kingsday & night, die elk jaar een podium verzorgen op de grote markt tijdens konings dag.

DJ DNS een van de beste draaitafelaars (scratcher/dj) van Nederland, zo heeft hij diverse dj battles op zijn naam staan en is hij onlangs nog de nationale Redbull Thre3style Kampioen geworden. DNS heeft een allround stijl van draaien en heeft in zijn genre op bijna elk denkbaar festival of feest gestaan en is ook regelmatig in het buitenland te vinden. Zijn sets vult hij o.a met live scratches, korte dj tricks en mash-ups. (Thre3style).

ONTZET is meer dan alleen een feestje. Het is een gevoel, een state of mind die de DJ’s overbrengen op het publiek.

TICKET: € 6,00 via https://tibbaa.com/order/q27ybpj6ny?lang=nl

VOL=VOL

ontzet 2017